[wingide-users] Debug I/O window stops receiving output

Samuel Smith sam at samuelsmith.org
Tue Nov 19 08:29:51 MST 2013


Yes I see this same problem on Os X with the latest version of Wing 5

On 18 Nov 2013, at 23:02 , Steve Barnes <gadgetsteve at hotmail.com> wrote:

> On 19/11/13 01:32, Graham Wideman wrote:
>> (oops, previous posted from wrong address.)
>> 
>> Hi John,
>> 
>> When the problem next occurs, I can certainly submit the error-log file, now that I know such a thing exists. :-)
>> 
>> I am curious how error-log relates to the IDE Messages window because the content seems quite overlapping but with Messages not as complete?
>> 
>> That got me looking at whether there was a "Tool window" for the error-log, and none of the options listed on the Tools window seems to be it.
>> 
>> Given the more-complete info in the error-log, I think it would actually be quite useful to have such a window in the IDE. The timestamps would be especially useful. Absent timestamps in the Messages window, because the messages largely repeat for each run, it's difficult to tell with confidence which run a particular series of messages pertains to.
>> 
>> An "IDE error-log" panel could also advertise where the error-log file is located, avoiding a trip through google and wingware.com to find it.
>> 
>> Thoughts?
>> 
>> -- Graham
>> 
>> 
> If timestamps are useful on your output you can always add them by using Logger.Logger, adding them to your print statements, etc.
> 
> You can clear messages between runs by right clicking, programmatically from your program mark the start of a run in some way or you can select the options button on the Debug IO tab and select "Auto-clear when debug starts" to make sure that you only have the output from a single session.
> 
> Any help?
> 
> Gadget/Steve
> _________________________________________________
> Wing IDE users list
> http://wingware.com/lists/wingide

Samuel Smith
sam at samuelsmith.org





More information about the wingide-users mailing list