[wingide-users] VI search changed

Philip Gatt gattster at gmail.com
Sun Nov 1 04:16:51 MST 2009


I'm on a mac and experiencing the problem.

On Oct 31, 2009, at 11:26 PM, Yarko Tymciurak wrote:

>
>
> On Sat, Oct 31, 2009 at 1:49 PM, Philip Gatt <gattster at gmail.com>  
> wrote:
> +1. The new way is annoying and doesn't feel like "vi" and I miss  
> the old way. Also affected are vi searching by typing ? and *.
>
>>
>> From: Max Slimmer <max at theslimmers.net>
>> Date: October 30, 2009 3:22:55 PM PDT
>> To: wingide-users at wingware.com
>> Subject: [
>>
>>
>> I just downloaded Wing Pro 3.2.2-1 rev 21060, on windows XP
>
>
> This must be a Windows centered bug; I just checked my  3.2.2-1 (rev  
> 21071) on Ubuntu, and search works as you would want it (return just  
> runs the search).
>
> Then I tried it on my Virtualbox Windows-7 (updated the 3.2b Wing  
> there to the current - what's with all the errors because of trying  
> to replace / remove non-existant files???; oh, well...) --- set the  
> keyboard personality to VI/VIM, and this seemed to also work fine  
> with Windows-7...
>
> Anyone else actually having trouble with this?
>
>
> I would ask about the Mac experience, but know that wingware staff  
> have Apples computers.....
>
> - Yarko
>
>> now when I initiate a search '/xxx'  it finds and highlights the  
>> next occurrence of that string, but to terminate the search string  
>> I need to enter 'esc' instead of 'return', entering return includes  
>> \n in the search pattern...
>>
>> Normally if one wants to search for \n you enter <ctlV><return> ...
>>
>> max
>>
>
>
> _________________________________________________
> Wing IDE users list
> http://wingware.com/lists/wingide
>

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: /pipermail/wingide-users/attachments/20091101/b879fc08/attachment.html


More information about the wingide-users mailing list