[wingide-users] WingIDE for MacOS crashes on launch

Scott J Irwin sirwin at rocketmail.com
Mon Sep 8 19:44:15 MDT 2008


fwiw, i am running 3.1.3-1 (rev 18566) on Mac OS X version 10.4.11 and it launches without issues for me (with or without X11 already running).  i do sort of remember installing some sort of upgrade/patch from apple for X11.  if you are not already running X11 1.1.3, you will want this patch http://www.apple.com/support/downloads/x11update2006113.html



----- Original Message ----
From: Wingware Support <support at wingware.com>
To: Ken Brooks <ken at sparklight.com>
Cc: wingide-users at wingware.com
Sent: Monday, September 8, 2008 8:02:45 PM
Subject: Re: [wingide-users] WingIDE for MacOS crashes on launch

Ken Brooks wrote:
> Tried to get Wing running on my Mac for the first time.  Evaluating for 
> purchase.
> 
> 1. Installed X11 server, version 1.1, from my MacOS 10.4 disk.
> 2. Installed WingIDE, version 3.1.3
> 
> Crashes on launch, 2-5 seconds in, before any windows appear.  Very 
> reproducible.

Does it crash if X11 is running before Wing is started?  A workaround is 
to run 'sh WingIDE.app/Contents/MacOS/run-wing.sh' from a terminal.

Thanks,

John
_________________________________________________
Wing IDE users list
http://wingware.com/lists/wingide



      
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: /pipermail/wingide-users/attachments/20080908/6eb08f2f/attachment.html


More information about the wingide-users mailing list