[wingide-users] Pylint Just Don't Work

Mark Assad massad at gmail.com
Mon Nov 10 16:43:57 MST 2008


HI,

  I just tried it myself -- also didn't work. pyline 0.15.2, astng 0.17.3,
common 0.36.0, python 2.5.2. and this was on Windows XP. It worked fine with
the change you suggested below.

Thanks,
Mark.




On Tue, Nov 11, 2008 at 3:15 AM, Wingware Support <support at wingware.com>wrote:

> Pete wrote:
>
>> Under Wing 3.1.4 / OS  X 10.5, Pylint just doesn't work for me.  I don't
>> get any output in the tool box or messages.  It works just fine when run
>> from the commandline.
>>
>> hotbox:~/.wingide3$ pylint --version
>> No config file found, using default configuration
>> pylint 0.14.0,
>> astng 0.17.3, common 0.36.0
>> Python 2.5.2 (r252:60911, Jun 25 2008, 13:06:07)
>> [GCC 4.0.1 (Apple Inc. build 5465)]
>>
>> Is this working for anyone?
>>
>
> I just tried it w/ pylint 0.15.2 and had to change the
> scripts/pylintpanel.py
> file that comes with Wing 3.1.5 so line 337 does not set the args --reports
> and --include-ids (in other works just do 'args = []' here).
>
> I don't know why this doesn't work on OS X when I think it does elsewhere.
>
> Note that you can see what command line pylint is being executed with in
> the Messages tool, under the Scripts channel.  That was how I figured out
> what command line to try manually and then saw there were errors.
>
> Hope that helps.
>
> --
>
> Stephan Deibel
> Wingware | Python IDE
> Advancing Software Development
>
> www.wingware.com
>
>
> _________________________________________________
> Wing IDE users list
> http://wingware.com/lists/wingide
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: /pipermail/wingide-users/attachments/20081111/d52d4fa9/attachment.html


More information about the wingide-users mailing list