Archaeopteryx Software, Inc.
Take Flight!Search

Home
Wing IDE
News
Support
About Us
Python
Open Source
Store

 Search:
 
 Advanced Search




[wingide-users] Fw: strange problem

Jeff Sasmor jsasmor@gte.net
Fri, 31 May 2002 10:25:29 -0400


I should mention that I am using win 2k.
BTW, when I post a message I always get:

Your mail to 'wingide-users' with the subject

    strange problem

Is being held until the list moderator can review it for approval.

The reason it is being held:

    Post by non-member to a members-only list

why is that? Do I need to change my 'registered' email
address?

#--------------------------------
Jeff Sasmor
jeff@sasmor.com
----- Original Message ----- 
From: "Jeff Sasmor" <jsasmor@gte.net>
To: <wingide-users@archaeopteryx.com>
Sent: Friday, May 31, 2002 9:57 AM
Subject: strange problem


> With Wing 1.14 I have noticed two strange things:
> 
> 1. when it starts, it uses almost 100% of my PC (@1.4 GHz) for
> about a minute 20 seconds. The GUI is almost unresponsive during this
> time. Previous versions did this, but it only seemed to take a few moments.
> 
> 2. Occasionally Wing stops responding to keystrokes during typing.  I find
> myself typing and then I look at the editor and there's nothing there.  All of
> a sudden (after 10 seconds +-) the text appears. Hmm.
> 
> It almost seems as if you need to delve into your 
> background processes and see where they can take a long time and then
> code some yields to the GUI event loop. At least that's my suspicion...
> 
> 
> #--------------------------------
> Jeff Sasmor
> jeff@sasmor.com
> 






Run by Mailman v 2.0.8


Copyright (c) 2000-2002, Archaeopteryx Software, Inc.
Legal Statements