Archaeopteryx Software, Inc.
Take Flight!Search

Home
Wing IDE
News
Support
About Us
Python
Open Source
Store

 Search:
 
 Advanced Search




[wingide-users] windows problem

Tom Jenkins tjenkins@devis.com
Fri, 19 Apr 2002 13:32:28 -0400


hey all,
i just switched back to my windows box (access & python work - yuck) and 
upgraded to 1.1.3.  wingide won't start up; i get the following in my 
error log:
wingide - 2002/04/19 11:57:35 - Running Wing IDE with Python version 1.5.2
wingide - 2002/04/19 11:57:35 - Using precompiled binaries for Python 
version 1.5.2
wingide - 2002/04/19 11:57:36 - kProduct= Standard
wingide - 2002/04/19 11:57:36 - kProductCode= 2
wingide - 2002/04/19 11:57:36 - kWingHome= C:\Program Files\Wing IDE
wingide - 2002/04/19 11:57:36 - kUserWingDir= C:\Program Files\Wing 
IDE\profiles\TomJ
wingide - 2002/04/19 11:57:36 - Read preferences from C:\Program 
Files\Wing IDE\preferences
wingide - 2002/04/19 11:57:36 - Read preferences from C:\Program 
Files\Wing IDE\profiles\TomJ\preferences
wingide - 2002/04/19 11:57:39 - Wing IDE Standard version is 1.1.3 build 1
wingide - 2002/04/19 11:57:39 - kWingHome set to C:\Program Files\Wing IDE
wingide - 2002/04/19 11:57:39 - kUserWingDir set to C:\Program 
Files\Wing IDE\profiles\TomJ
wingide - 2002/04/19 11:57:40 - Traceback (innermost last):
wingide - 2002/04/19 11:57:40 -   File "C:\Program Files\Wing 
IDE\bin\wing.py", line 167, in ?
wingide - 2002/04/19 11:57:40 -     main.main(orig_execpath, 
orig_libpath, squelch_output)
wingide - 2002/04/19 11:57:40 -   File "C:\Program Files\Wing 
IDE\bin\1.5.2\src\main.pyo", line 378, in main
wingide - 2002/04/19 11:57:40 -   File 
"c:\src\ide-113\bin\1.5.2\src\debug\client\__init__.pyo", line 81, in init
wingide - 2002/04/19 11:57:40 -   File 
"c:\src\ide-113\bin\1.5.2\src\debug\client\__init__.pyo", line 99, in 
__init__
wingide - 2002/04/19 11:57:40 -   File 
"c:\src\ide-113\bin\1.5.2\src\debug\client\guiclient.pyo", line 234, in 
__init__
wingide - 2002/04/19 11:57:40 -   File 
"c:\src\ide-113\bin\1.5.2\src\debug\client\guiclient.pyo", line 290, in 
reinit
wingide - 2002/04/19 11:57:40 -   File 
"c:\src\ide-113\bin\1.5.2\src\debug\client\cap_attach.pyo", line 80, in 
reinit
wingide - 2002/04/19 11:57:40 -   File 
"c:\src\ide-113\bin\1.5.2\src\debug\server\abstract.pyo", line 217, in 
_GetEncryptionType
wingide - 2002/04/19 11:57:40 - AttributeError: GetUserName


can anyone lend a hand please?

thanks
tom






Run by Mailman v 2.0.8


Copyright (c) 2000-2002, Archaeopteryx Software, Inc.
Legal Statements